home >> d'ale berii >> informatii >> retete cu bere
 
 
   
 
P'aici beau 1 oameni
Raspuns nou
Ultimul meu raspuns
0 mesaje noi

::1::
#1 off
quote
catapop


mesaje:1022 (24.74%)
nr. de voturi: 84
Al 2-lea user inscris
PM
Din ce am cautat pe net:

Sos Bechamel cu bere



Ingrediente: 2 ouă, 500 ml bere, făină, sare, piper.

Mod de preparare: Ouale se spala ,se desinfecteaza si se trec prin jet de apa rece, dupa care se sparg intr-un castron si se amesteca cu telul adaugand berea, faina, sarea si piperul continund amestecarea, adaugand faina pana obtinem o compozitie asemanatoare unei smantani mai groase.Observatii: Acest sos Bechamel se foloseste la impanarea gujoanelor de pui, vita sau porc, punem bere pentru a fragezi carnea.
Este al 718-lea mesaj (2006-07-21 15:02:24)
#2 off
quote
catapop


mesaje:1022 (24.74%)
nr. de voturi: 84
Al 2-lea user inscris
PM
Friptura de pui cu bere neagra


Intr-o tava termorezistenta se pun: foarte putin ulei, copanele de pui (date cu sare, piper), bere neagra cat sa fie aproape acoperite si un pumn, doi de stafide. Se da la cuptorul incins in prealabil.
Delicios si...caramelizat!
Este al 719-lea mesaj (2006-07-21 15:05:43)
#3 off
quote
catapop


mesaje:1022 (24.74%)
nr. de voturi: 84
Al 2-lea user inscris
PM
Ciuperci in aluat de bere


Ingrediente necesare

500 g ciuperci,
1 lingurita de otet;

pentru pane:
1 ou,
100 g faina
si atata bere
cata sa obtinem un aluat de clatite foarte gros;

pentru prajire, ulei.
Este al 720-lea mesaj (2006-07-21 15:06:52)
#4 off
quote
catapop


mesaje:1022 (24.74%)
nr. de voturi: 84
Al 2-lea user inscris
PM
Sos de bere


se infierbanta putin ulei de masline, se piseaza niste zarzavat fiert (morcovi, radacina de patrunjel, telina, ceapa sau praz) si apoi se caleste usor. Se stinge cu bere neagra (daca nu aveti e buna ori de care; eu nu am avut neagra asa ca am pus mai putina) si apoi se toarna sos de soia din comert (eu am pus destul de mult). Se lasa sa clocoteasca, se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca din cand in cand. Cand scade se adauga supa de zarzavat. La un moment dat am adaugat si un catel de usturoi pisat, dar puteti sa renuntati la el, in functie de carnea pe care o serviti. Sosul era bunicel, dar ii lipsea ceva si din fericire (thanks gaga) mi-am adus aminte ca am in frigider niste prune uscate pe care le cumparasem inaintea erei noastre pentru pui. Am dat prin presa de usturoi cateva prune si am mai lasat sosul sa fiarba, adaugand supa de zarzavat. A iesit foarte bun.

L-am servit cu medalioane de vitel, care nu au iesit cum am visat eu si cu o chestie banala, dar care se potriveste misto cu sosul asta si cu carnea de vita: am feliat niste ciuperci (daca aveti din alea mai aromate e excelent) pe care le-am calit un pic si peste care am turnat oua batute cu faina, sare si piper. Iese o ‘placinta’ bine crescuta.

e o mancare usoara si foarte gustoasa si usor de gatit. nu e ceva fenomenal. am mancat la un restaurant ceva asemanator.
Este al 721-lea mesaj (2006-07-21 15:10:10)
#5 off
quote
marcu


mesaje:11 (0.27%)
nr. de voturi: 17
Al 447-lea user inscris
PM
Carnaciori de bere cu sos de bere nu ai? Sa ii facem diseara ?
Este primul mesaj (2006-07-21 15:59:30)
#6 off
quote
catapop


mesaje:1022 (24.74%)
nr. de voturi: 84
Al 2-lea user inscris
PM
marcu a zis:
Carnaciori de bere cu sos de bere nu ai? Sa ii facem diseara ?


facem meserie daca cumperi tu berea!
Este al 722-lea mesaj (2006-07-21 16:04:26)
#7 off
quote
spanac


mesaje:15 (0.36%)
nr. de voturi: 11
Al 864-lea user inscris
PM
Pastrav cu bere


Durata de preparare: 1 h

Ingrediente:
2 pastravi proaspeti, 1 lamiie intreaga, 2 cepe mijlocii, 2 linguri faina, 2 foi de dafin, 1 sticla de bere, 2 linguri ulei, sare, piper

Mod de preparare:
Se curata pastravii si se spala in apa cu zeama de la o jumatate de lamaie, apoi se usuca si se dau prin faina. Se taie rondele ceapa si cealalta jumatate de lamaie, iar foaia de dafin se rupe bucatele. Se aseaza pastravii intr-o forma rezistenta la caldura, se inconjoara cu felioare de ceapa si se decoreaza cu felii de lamaie, se stropesc cu ulei, se presara cu foile de dafin si se toarna usor berea, care trebuie aproape sa acopere pastravii. Se acopera vasul cu o folie de staniol si se introduce in cuptor la foc potrivit o jumatate de ora. Se scoate, se indeparteaza folia de staniol si se mai pune la cuptor 10 minute sa se rumeneasca.
Este al 4-lea mesaj (2006-07-23 13:35:49)
#8 off
quote
killeru


mesaje:1202 (29.10%)
nr. de voturi: 81
Al 200-lea user inscris
PM
Tequila / Vodka / Bitter cu Bere...

Preparare:

Cumpari o sticla de Bere... preferabil Ursus... iei 3 shot'uri (cel putzin !!!) de ~30 Tequila / 100-200 Vidka / 100-200 Bitter... dai Groapa si stingi cu Bere... Delicios !!!

Repetzi pana... ... Spor
Este al 917-lea mesaj (2006-08-18 02:16:15)
#9 off
quote
Goldy


mesaje:167 (4.04%)
nr. de voturi: 7
Al 667-lea user inscris
PM
killere ...ala ii terci mah...
Este al 103-lea mesaj (2006-09-11 17:05:06)
#10 off
quote
killeru


mesaje:1202 (29.10%)
nr. de voturi: 81
Al 200-lea user inscris
PM
Mno bine... scotzi de vrei Bitteru... si bagi inca 2 Teqile in locu lui... si alternativ si Vodka... si bag iara Teqile si Teqile... ai buna ii Teqila...
Este al 929-lea mesaj (2006-09-29 16:05:38)
::1::
Raspuns nou
Ultimul meu raspuns
Mesaje noi
 
 
 
home >> d'ale berii >> informatii >> retete cu bere