home >> localuri >> pub-uri >> va rog niste sfaturi prietenesti...
 
 
   
 
P'aici beau 1 oameni
Raspuns nou
Ultimul meu raspuns
0 mesaje noi

::1::
#1 off
quote
aihan


mesaje:2 (0.05%)
nr. de voturi: 0
Al 1057-lea user inscris
PM
salut!!!
sunt din constanta si vreau sa deschid o berarie, un loc unde poti savura o bere rece si viziona un meci bun, dar nu pot lua anumite decizii.
cred ca acest pe site voi gasi raspunsurile la dilemele mele...
1. bere la halba sau bere la sticla (tinand loc ca e o berarie)
2. crede-ti ca sunt suficiente 5 tipuri de bere (si ce ati prefera)

orice sugestie e bine venita
va multumesc anticipat
Este primul mesaj (2007-01-18 00:14:25)
#2 off
quote
ginilca


mesaje:74 (1.79%)
nr. de voturi: 18
Al 839-lea user inscris
PM
aihan a zis:
salut!!!
sunt din constanta si vreau sa deschid o berarie, un loc unde poti savura o bere rece si viziona un meci bun, dar nu pot lua anumite decizii.
cred ca acest pe site voi gasi raspunsurile la dilemele mele...
1. bere la halba sau bere la sticla (tinand loc ca e o berarie)
2. crede-ti ca sunt suficiente 5 tipuri de bere (si ce ati prefera)

orice sugestie e bine venita
va multumesc anticipat

Cred ca berea la halba ar fi bine venita, cat despre sortimente....tot ce se produce in Romania.E mai greu sa poti oferi mai multe sortimente la halba ca ti-ar lua mult spatiu prea multe dozatoare.Si la bere multa trebe ceva de mancare ...ceva care leaga bine cu berea , cum ar fi mititei ,carnati ...
I-ti doresc bafta si succes la afacere.Dupa ce-o pui in functiune scrie si pe forum unde anume este, cand vin la mare sa-i putem face o vizita.
Este al 49-lea mesaj (2007-01-19 03:18:08)
#3 off
quote
catapop


mesaje:1022 (24.73%)
nr. de voturi: 84
Al 2-lea user inscris
PM
salut! dap! categoric bere la halba! ai putea face ceva traditional! ceva mai iesit din comun! sa nu arata doar ca o simpla bodega! sa fie o atmosfera gen berariile din anii 1900!(este doar o parere)!
in al doilea rand ar fi halbele(pt ca bere de asta iti recomand sa servesti)! ai grija la angajati totusi! sa nu toarne apa in bere ca-si strtica gustu si pierde localu din imagine!

5 sortimenete e putin parerea mea! cecl putin pe mine ma enerveazaz sa merg in diferite baruri si sa-mi puna meniu in fata si sa vad ca are doar 3 tipuri de bere din caredoar unu a mai ramas prin magazie!

trebue sa ai cat mai multe sortimente de bere! acuma depinde ce spatiu ai! in princiupiu sa ai si bere bruna pt ca sunt oameni care prefera mai mult acest tip de bere!

bere la metru ar fi o idee buna! sau bere la cal(1 litrtu)! prinde bine sa stii!


despre mancare cec pot sa zic! daca ai cecva bucatarie sunt bineveniti niste mititei sau niste carnaciori de bere!

oricum mult succes in afacere si sa ne chemi si pe noi la inaugurare!
Este al 902-lea mesaj (2007-01-19 11:16:36)
#4 off
quote
aihan


mesaje:2 (0.05%)
nr. de voturi: 0
Al 1057-lea user inscris
PM
nu prea am mult spatiu si nu cred ca ma pot descurca si cu bucatarie....la inceput
vreau o simpla berarie.....
oricum va multumesc .....si raman dator cu o bere
Este al 2-lea mesaj (2007-01-20 04:03:46)
#5 off
quote
catapop


mesaje:1022 (24.73%)
nr. de voturi: 84
Al 2-lea user inscris
PM
aihan a zis:
nu prea am mult spatiu si nu cred ca ma pot descurca si cu bucatarie....la inceput
vreau o simpla berarie.....
oricum va multumesc .....si raman dator cu o bere


ok man! sa pui poze cand e gata! sa vedem si noi! si sa ne dai adresa!
Este al 903-lea mesaj (2007-01-20 22:35:44)
#6 off
quote
killeru


mesaje:1202 (29.09%)
nr. de voturi: 81
Al 200-lea user inscris
PM
Si uita ca mi'o scos Cata bannu' (am scris cu doi 'n' sa stitzi ca nu e vorba de bani $)... ca nu am mai putut posta de ceva vreme (prea multa) incoace... Oricum mere ca dreq situ... incarca fff greu si numa mor... am inceput sa scriu si nici macar juma din emoticon'uri s'o incarcat... ce sa faci... si am net de 150 kilo pa secunda... nush ce dzo... si nici de aci... nici de acas... nici de la preteni din Hasdeu nu mere numa asa greu... si e ENERVANT !!!... sper ca il vetzi convinge pe cata sa accepte IPu asta... si celalalt de la Zalau... si... kakat... Cata e un Mishel...

Oricum... sa revin la subiet...

1. Bere la Halba?... da... ar fi OK... da la Cal (1 Liter) zik eu ca ar merge mult mai bine... lumea nu prea are incredere in ce prosii se pun in Halbe in ziua de azi... da in special pe terase... daca e ceva local... Berarie :) cum ii zici tu e OK... trebuie sa te gandesti ca o halba ai da cu vro 20 mii... si sa fie de juma... nu 300 ml de plastic... kakat... iti trebe neaparat Halbe faine... de la Ursus si alte chestii... sau daca ai gasi ceva original... de ex ar fi halbele de 1 Litru... da suna ciudat da decat sa zik Krug si nu ai sti ce is... mai bine asa... le'ai da cu vro 40-50k si asta ar fi 1 Litru de bere... s'ar vinde ca painea clada... sau ca Berea proaspata mai bine zis

2. 5 feluri?... putzin... asta inseamna 1. Ursus; 2. Stejar; 3. Beck's; 4. Silva Black; 5. Tuborg Strong... ar fi OK asa... da sunt oameni... de ex. Mishelu de Cata care vrea sa vada 213 feluri de bere pana se hotareste ce vrea... si sunt altzii care stiu ce vor... ori Ursus... ori Beck's... ori tu stii ce beu omenii prin Sud... pe langa Ursus normal

Ideea e fff buna... si daca ai deschide o Berarie in Cluj... yo as fi primu asociat !!!...

Bafta...
Este al 998-lea mesaj (2007-01-20 23:24:18)
#7 off
quote
LaButoiZicHalba


mesaje:17 (0.41%)
nr. de voturi: 80
Al 1237-lea user inscris
PM
tre sa ai halbe Cal, ok, DA OBLIGATORIU DE LEMN KU CAPAC DE ALUMINIU. mese din lemn si scaoune la fel. mesele rotunde. de 4, 6, 10, 20 de perosnane. palsme mari. mai mult de 5 feluri. poate kiar 15. numai halba. iti tre si bucatarie. dak esti nemancat, nu intra. tre sa ai caldura mare. sa faca sete. tre sa ai wc-uri multe si canalizare capabila. tre sa fie ieftin, da' nu foarte, sa nu vina toti boschetarii( care nu zic k nu au dreptu la un cal de bere rece si ieftina, da' sperie clienteala banoasa) ar fi indicat sa ai si tarii...sunt bune 2-3 shoturi de ceva. SA NU AI BODYGUARZI...nu e nimic ca o bataie d'aia de bar. sa ai picolite cu tzatze maaaari. costumatie sumara. parchet pe jos. lumina obscura. pe langa alea 1-3 plasme, tre si un proiector..akolo 1.5-3 metri diagonala.



cam asa as zice yo. ku 60-70000euro o faci mai jmekera de atat. poate si mai putin. sigur si mai putin. orikum. iti urez bafta.
Este al 4-lea mesaj (2007-05-29 18:51:59)
#8 off
quote
killeru


mesaje:1202 (29.09%)
nr. de voturi: 81
Al 200-lea user inscris
PM
Da tu de pe unde esti LaButoiZicHalba?... si zicei parca ca ai un Bar ceva... une e ?
Este al 1056-lea mesaj (2007-07-24 10:24:26)
#9 off
quote
brewmaster


mesaje:2 (0.05%)
nr. de voturi: 3
Al 1620-lea user inscris
PM
aihan a zis:
salut!!!
sunt din constanta si vreau sa deschid o berarie, un loc unde poti savura o bere rece si viziona un meci bun, dar nu pot lua anumite decizii.
cred ca acest pe site voi gasi raspunsurile la dilemele mele...
1. bere la halba sau bere la sticla (tinand loc ca e o berarie)
2. crede-ti ca sunt suficiente 5 tipuri de bere (si ce ati prefera)

orice sugestie e bine venita
va multumesc anticipat
Este al 2-lea mesaj (2009-01-11 04:52:42)
::1::
Raspuns nou
Ultimul meu raspuns
Mesaje noi
 
 
 
home >> localuri >> pub-uri >> va rog niste sfaturi prietenesti...