home >> reclama >> produse >> www.paharesticla.ro
 
 
   
 
P'aici beau 1 oameni
Raspuns nou
Ultimul meu raspuns
0 mesaje noi

::1::
#1 off
quote
PAHARE STICLA


mesaje:2 (0.05%)
nr. de voturi: 0
Al 2010-lea user inscris
PM
De Sarbatori, Paharesticla.ro va invita sa inchinati un pahar de sampanie

Paharesticla.ro este magazinul online de pahare care va pune la dispozitie pahare sampanie sticla, pahare cognac, pahare bere cu picior, pahare cocktail, halbe de bere de sticla si ceramica.
Fie ca lucrati in industria Horeca, fie ca va doriti pahare sampanie speciale sau halbe personalizate, magazinul Paharesticla.ro va ofera o gama completa de pahare sampanie sticla si halbe de calitate.
Stim cu totii cat de importanta este ambianta unui local pentru fidelizarea clientilor. Pentru a reveni intr-un local, trebuie sa fim incantati de atmosfera generala de acolo, de servire, de preturi, si, nu in ultimul rand, de designul interior al localului, incepand de la usa de la intrare si pana la paharul din care bem.
La fel, stim cu totii cat de important este sa stii ce pahare sa alegi atunci cand pregatesti o masa festiva. Daca halba este potrivita pentru serile calduroase de vara, atunci cand berea se bea foarte rece, paharul tip lalea pastreaza pentru mai mult timp aroma bauturii, oferindu-i celui care o bea o senzatie vizualo-olfactiva mai puternica.
Dar, pentru ca se apropie sarbatorile, cel mai mai potrivit este sa vorbim despre sampanie. Ca la fiecare sfarsit de an, probabil vom inchina un pahar sampanie impreuna cu cei dragi, in speranta ca vom avea un an nou mai bun decat cel care a trecut.
De ce este sampania asociata cu luxul si senzualitatea ? Legenda spune ca forma cupei de sampanie a avut drept model pieptul unei aristocrate franceze.
Asadar, sampania se serveste fie in recipiente stil cupa, fie in pahare in forma de fluier. Nu intamplator paharele de sampanie sunt alcatuite in general dintr-un bol sustinut de o tija : aceasta forma ajuta ca lichidul din interiorul bolului sa nu se incalzeasca atunci cand tinem paharul in mana. In plus, forma aceste pahare ajuta bautura sa isi imprastie aroma in exterior.

Daca unii prefera paharele de sampanie stil fluier, altii prefera paharele sampanie sticla sub forma de lalea, care ii permit celui care bea sa simta mai mult din aroma bauturii, avand deschiderea mai larga.
Cupa de sampanie este mai usor de tinut in mana si bautura este mai usor de savurat datorita deschiderii largi, insa aroma bauturii se pierde mai repede daca o bem dintr-un astfel de recipient.
Contact
companie:Pahare Sticla
persoana de contact:Pascal Radu
email:paharesticla
telefon/fax:0756626417
adresa:sibiu, sibiu 550052, Romania
Este al 2-lea mesaj (2013-01-03 12:11:30)
::1::
Raspuns nou
Ultimul meu raspuns
Mesaje noi
 
 
 
home >> reclama >> produse >> www.paharesticla.ro